Как започнах работа със СкандаУ – пътят!

  • Концерът в “Арена Армеец София”- моя първи опит

  • За Давид, Голиат и всичките им роднини 🙂

  • Подкаст под небето – При Тото MEGA

  •  

Как започнах работа със СкандаУ – пътят!

Работата ми със СкандаУ е доказателство, че когато си на своя път, цялата Вселена ти помага. И това не е клише от “Алхимикът” на Паулу Коельо. Факт е! Аз го изживях! Аз го видях!

***

Началото поставихме на 17 януари 2017 г. Тото и Лъчо вече бяха създали група СкандаУ, вече имаха няколко парчета – “Къш Къш”, “Хляб и сол” и други, като до този момент аз бях до тях и ги подкрепях във важни моменти, но като майката на Тото, не като техен мениджър. През ноември 2016 година обаче, когато изпяха новото си парче “Replay” по време на форума, който организирам – BUILDINGSTYLE, аз си казах “Уау, много добро парче!”. И разбрах колко много енергия има не само в песента, но и в тях. Разбрах, че това е песента, с която ще могат да “пробият”. През следващия месец обаче, за моя изненада, нищо не се промени! Не може да създадеш парче като Replay  и това да не доведе до резултат!!! Има нещо друго!

 

 

В началото на януари ги извикакх да поговорим и им казах, че  това е последната година, която имат, не просто за да пробият, а да станат най-добрата група, или аз спирам с подкрепата. До този момент, Тото няколко пъти беше искал от мен да стана техен мениджър, но аз все отказвах под предлог, че не познавам този бизнес, не знам как работи този бранш. Той обаче,  беше разбрал, че колкото и да си талантлив и да създадваш добър продукт, ако няма кой да го продава, да го позиционира правилно на пазара, жалко за продукта. В този разговор Тото ми каза “Добре, ще бъдем най-добрата група, но ти ни ставаш мениджър!” Две предизвикателства бяха хвърлени на масата…

 

Те приеха и аз приех:)

И се оказа точно така – това, което се случи след това, ми доказа отново, че когато има нещо, което много  искаш, тогава и Господ ти помага – не е важно ти да знаеш как, важно е да правиш нещо в тази посока, да полагаш усилия.

Само за няколко дни успях да намеря контактите на всички клубове в големите градове в страната. А първото участие, което организирах – в клуб в Пловдив, се превърна в още пет участия. Всяко следващо пък се превръщаше в целогодишни ангажименти с клубовете. Това обаче ми се струваше недостатъчно – беше необходимо още нещо… И тогава ми дойде идеята да направим клубно турне през месец май, а организацията му започнах още в средата на февруари. Междувременно Тото и Лъчо станаха още по-популярни,  феновете им ги обичаха, ходеха в клубовете, за да ги гледат  и да скандират “СкандаУ Богове”:)))  И всичко, което като че ли беше разпръснато до този момент, се събра, подреди се. Имахме свободата да опитваме, да експериментираме, да сгрешим и да се научим. Имахме свободата на начинаещия, свободата на чирака… А това е най-важното в бизнеса като цяло – когато към теб няма никакви очаквания, ти да можеш да импровизираш, да си креативен, да сгрешиш, ако трябва, но да си достатъчно умен, за да си извадиш поука.  Само за два месеца вече имахме много работа, много неща за обявяване, за подготовка. И тогава се концентрирахме върху всичко важно към онзи момент – за създаването на съдържание и имидж, които пазим и развиваме и до днес…


През март поканиха Тото и Лъчо да участват и да напишат песен за турнето на “Спорт Тото” и те създадоха песента “Карамбол”. Дойде поканата и от VIP brother към Тото, а през май и за участие е турнето на Кока Кола и радио The voice.

Това бе пътят в началото, след това стана още по-интересно…

 

 

No Post Found

Запазете си място

Елате, ще бъде готино! :)

Говори лично с Ани

Говори лично с Ани

Събития

Събития

Купи си билет

Купи си билет