Какво е „Говори с Ани“?

„Говори с Ани“ е формат, който включва няколко различни канала за комуникация. Събития пред по-широка аудитория, в които ще ви споделям моя опит, без претенции това да е правилният начин за решаване на проблеми, просто моят начин.  Лични срещи с мен и разговори онлайн, когато е необходимо.  Тези стъпки или тези начини за справянето с различни кризи съм използвала и те са се доказали във времето като спасяващи. Всичко е от първо лице единствено число, всичко е истина, без срам и без увъртане. Аз и моят опит, моите грешки, моите истории, моите проекти и техният път. А вие сами ще прецените, кое ви върши работа, кое ви мотивира, кое ви вълнува, кое ще ви помогне. Разбира се, ще има и лични разговори с мен, но за това после.

Вече имах няколко печатани издания, след това онлайн медия, организирам архитектурен форум от 20 години, от 7  години съм мениджър на една от най-успешните групи в България – СкандаУ. Имам две деца и две внучета. Зная  как се отглеждат деца, зная какво означава самотен родител. Господ ми даде тази възможност два пъти. 😊 Наясно съм как се прави бизнес, искам да кажа бизнес с послания, но за първи път не го възприемам като бизнес, а като нещо любимо. Сигурна съм, че всеки е имал нужда да поговори с някого за нещо, което го тревожи или пък да поиска съвет от съвсем непознат човек, с надеждата да чуе греши ли или не, но обективно, безпристрастно мнение. Е, „Говори с Ани“, е точно това. Но с уговорката, че ако искаш да поговорим, ще си готов да чуеш и мен, и моята истината. Може да те заболи и да те разплаче, но после, лека-полека ще те излекува и ще те освободи. Истината винаги действа така, но трябва търпение и смирение.

Не харесвам празните приказки и не допускам до себе си хора, които си „чешат езика“ за удоволствие или за утеха. Винаги съм се стремяла разговорите ми да са изпълнени със съдържание, последвано от действие.

Научих повечето неща в живота си по трудния начин, но съм доволна от резултата. Признавам, че исках да ми е по-лесно, но не стана така. Моля се, защото молитвата е по-силна от надеждата,  да успея да стигна до повече хора и на тях да им бъде по-лесно.

 

***
Ани Дамянова е доказал се в годините лидер в областта на медийните услуги, търговията, събитийния мениджмънт и шоубизнеса.
Преди повече от 20 години основава “ДА Консулт” – издател на редица печатни специализирани издания в сферата на строителството и архитектурата: вестник, списание, каталог. През 2010 г. основава и една от първите специализирани онлайн медии в бранша – 1към1. Ани Дамянова е организатор и на единствения по рода си ежегоден архитектурен форум BUILDINGSTYLE с над 20-годишна история, който събира на едно място архитекти, строители, инвеститори и търговци. Мениджър е на един от най-успешните музикални проекти у нас – група СкандаУ. .