Стартът е даден: Първото обучение за търговци надмина всички очаквания!

На 21 и 22 август се състоя първото ОБУЧЕНИЕ ЗА ТЪРГОВЦИ с лектор Ани Дамянова. Ясни са и новите дати!

В бутиков формат двудневният курс събра на едно място четири различни по своите професии, опит и интереси личности, но всички, мотивирани от обща цел – да бъдат най-добрите търговци в своята област. Това бяха Габриела Лозанова (търговски посланик на бранда ESCREO), Галя Анчева, създател и автор на “Ръчно рисувани икони от Галя Анчева”, Методи Алексов, търговец в Recolorezzo и Моника Николова, консултант Недвижими имоти.

В рамките на два дни Ани успя да потопи своите ученици в дълбоките води на търговията – чрез система, включваща теория, практически упражнения и анализи, споделяне на личен опит и техники, достигайки до най-важното послание – за да си добър търговец, е еднакво важно не само непрекъснато да учиш и развиваш професионалните си качества, а и личностните, защото двете вървят ръка за ръка. Не случайно в своите обучения Ани Дамянова поставя на първо място човека.

 

Двудневният курс, както традицията повелява, започна с кратко представяне на участниците, които, макар и непознати в началото, два дни по-късно, си тръгнаха като приятели, преминали заедно през “бойното поле” в търсена на “търговеца като човек вътре в себе си”. Само ще ви подскажем, че обучението завърши с “ожесточени търговски битки” между участниците, с които Ани успя да ги накара да разкрият пълния си потенциал на възможности и да приложат наученото.

На финала Галя, Мони, Габи и Мето определиха обучението като преживяване с много добавена стойност и лични ползи, заради които не просто го препоръчват горещо на всеки, който иска да се развива като търговец, но и очакват с нетърпение следващи нива, в които да се включат.

говори с ани търговец обучение продажби търговци курс
“Тръгнах си от обучението с решения да работя не само върху търговските си качества, а и върху себе си като човек.” (Мони, в дясно – по средата)

 

обучение търговец търговия продажба продажби Ани Дамянова
“Тези два дни бяха пътуване с опитен водач… от бизнеса и търговията ни преведе към нашите мечти, мотивация и емоции, извади сълзите и смеха, амбицията и истинските ни цели…” (Галя, в средата)

 

обучение търговец търговци продажба Ани Дамянова "говори с Ани"
“След тези два дни се чувствам така, сякаш вече не отивам на среща с клиентите сам, а отивам с всички вас” (Методи)

 

обучение търговец търговци продажба Ани Дамянова "говори с Ани"
“Това, което наистина направи обучението незабравимо, бяха разказите от личния опит на Ани”. (Габи, в ляво)

 

 

обучение търговец търговци курс говори с ани

Следващото ОБУЧЕНИЕ ЗА ТЪРГОВЦИ ще се проведе на 26 и 27 септември.

Напомняме, че предвид малките групи на обученията, местата бързо се изчерпват. За повече информация и записвания вижте тук: ТЪРГОВЦИ – двудневно присъствено обучение